Ons Verhaal

Het Bijhuis


Welkom in Het Bijhuis!

In 2019 beslisten we om de unieke ommuurde tuin en bijgebouwen van Het Notarishuis, een eclectische herenwoning, open te stellen en zo werd ‘Het Bijhuis’ geboren. Het Bijhuis is een trendy, gezellige ontbijt-, lunch- & aperobar op een groene locatie in het hartje van Bornem. De ommuurde tuin en casual inrichting kunnen zowel volwassenen als kinderen bekoren! Op vrijdag en zaterdag zijn we tevens later open en is een casual dining mogelijk.

previous arrow
next arrow
Slider

Food


 

Al onze homemade gerechten worden met zeer veel zorg en liefde bereid. Naast ontbijt en lunch kan u bij ons ook genieten van tal van tapa’s, taarten en desserts. Voor groepen kunnen wij ook speciale formules op maat voorzien. Neem hiervoor zeker contact met ons op!

previous arrow
next arrow
Slider

To Go


 

U kan onze gerechten ook meenemen! Naast koffie of thee to go, bieden we ook leuke formules aan voor ontbijt en lunch!

Het Bijhuis denkt ook aan het milieu en daarom gebruiken we biologisch afbreekbaar materiaal. Ook zijn er een aantal originele, herbruikbare meeneemartikelen beschikbaar.

Heeft u al honger gekregen na het lezen van al wat Het Bijhuis te bieden heeft en reserveert u graag een tafeltje? Super! Reserveren kan via onze reservatiepagina of telefonisch op het nummer 03/201.99.77. (Reserveren is niet verplicht)

« 2 of 2 »